Air Rambutan


image

Huhu rini apetah mimpi ayah, die dengan rajinnya kupas kulit rambutan, kupas isi nye and then rebus. Huhu waktu buke tadi, pas makan mee kari yang ummpphhh tu, try la rase air rambutan nie. Hmm sedap ler plak. X rugi rambutan. Daripada terbuang atau kene makan monyet, buat air tuk berbuka pun sedap gak hehe

Tryla yer rakan-rakan. Senang jer. Tinggal tambah gula, rebus sampai mendidih pastu siap la hehe

Selamat mencuba~~~~~~

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 22, 2011 @ 23:05:19

    sedapnyer,.p kt umh xde pokok rambutan,.keke

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: