Wicker Park


image

Malam tadi sape tengok cite nie kat NTV7?? Huhu bes sangat cite nie walaupun awalnye agak x paham sebab ketinggalan dalam 15 minit hehe

X penah taw pun sal cite nie even saya suke Josh Hartnert (betul ke eja nama die macam nie? Hehe) so dengan rajinnye malam nie, saya pun search la kat google. Kua la macam-macam link. At last bace kt wikipedia jer huhu

Cite nie memang misteri. Dala banyak gune konsep flashback. Tu yg jadi x paham sebab x tengok awal2. So saya cite secara ringkas n ikut ape yg sy tengok jela hehe disebabkan x ingat nama watak, so saya gune A B C & D jela ek hehe

A nie keje kat kedai gambar. Satu hari die nampak perempuan nie (B). So die pun intip jela mne B pergi. Satu hari, die nampak video B yang tertera kat kedai die, die nampak B kt lua kedai, so die ikut jer. Bru A taw si B nie dancer.

Satu hari A g kedai kasut kawan die. Tengah borak2 si B masuk kedai nak beli kasut. Si A pun menyamar sebagai pekerja n layan B padahal B taw yang A selalu intip die huhu tapi B ajak gak A date. So dorang pun kua date n ehem ehem (biasalah cite omputih).

Tapi tah macam mne dorg nie terpisah. Hmm sush la nak cite sebab datangnye si C yang suke A and then pisahkan dorang nie dengan menyamar sebagai B. Pastu si C gunekan D nak dapatkan A. Hmm complicated kan? Hehe

Akhirnye rahsia C terbongkar bile si A try kasut yang B order kat kaki die huhu last2 dorang jumpe kat airport huhu

Yang pasti cite nie memang best and kene tengok betul2. Kalo terlepas sket, mesti xpaham nye. Huhu apepun selamat menonton!

p/s: mule2 tengok sebab Josh yang ensem tu, last2 suke d whole story huhu

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 22, 2011 @ 23:03:16

    filem ke series?hihi suke gak si josh ni,.ensem kan,. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 10 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: