Home sweet home!

http://instagr.am/p/MexsKOBwRI/

Advertisements

Favourite ku!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XRM95Y2yBz8&feature=youtube_gdata_player

Suke sgt lagu nie! Asyik dengar kat suria fm. Bawu je dapat taw lagu sape hehe

Jom layan sama-sama~~~~~~~

The Monkey Junas – Jadian 😉

My baby Esky

Few candid pictures of Esky. Comey kan? Hehe

image

tomeynye die

image

image

image

image

            *penat sgt ke die nie?*

image

*me with esky in the early morning*

Scissor chicken

Hehe mesti pelik kan tengok tajuk post nie. Yang sebenarnye ‘ayam gunting’. Pe tu ek ‘ayam gunting’?

Ayam gunting adalh sejenis makanan ‘fast food’. Ayam digoreng, kemudian letak rempah sket pastu digunting-gunting. Sebab tu namenye ayam gunting.

Aku kenal makanan nie sejak duduk kat Banting. Kat Melaka x penah ag nampak benda nie. Memang sedap. Tapi x sume kedai sedap. Aku suke beli kat pasar malam ari Isnin ngan ari Ahad je hehe

Sesiapa yang datang Banting tu jangan lupe try makan bende nie ek. Aku kompem korang mesti addicted nye hehe

p/s: bau ayam gunting yang menusuk-nusuk hmmmm, cedapnyeee!!!

image

Bagai jatuh ditimpa tangga :(

Hmmm org2 tua cakap jangan gembira sangat. Nanti sedih kemudian. Memang betul! Orang tua2 x kan buat bidalan camtu kalo x betul.

Hari nie aku gembira sangat di tempat baru kot. Baru nak hepy2 je, tetibe dapat bende sedih. Huaaaa nie yang x best nie. Baru nak gembira sebulan x ade pape. Rupenye masalah tu datang kemudian. Yang x bestnye sume sebab stupid mistake huhu

Xpela. Walaupun macam2 masalah mendatang, tapi bagaimana aku mengatasi masalah tu ag penting. Masalah tu sebahagian dari ujian. Nak menguji kesabaran dan ketabahan aku. Chaiyok! Lepas ni
mesti ag banyak cabaran. Jadi kena kuat semangat. Yeah!

Previous Older Entries

what we have in 365 days

tweet2day

  • okay nak isyak and getting ready for live up to your name ep 13! ☺️ 29 minutes ago
  • being extra happy for that extra love! dunno why 😊 31 minutes ago
  • RT @9GAG: Dating is collecting information about someone until you realize you don't like them 32 minutes ago
  • berhempas pulas iols mengemas ☺️ 3 hours ago
  • bila ko undecided nak bawa 3 helai ke 4 helai baju! aa benci gila time packing ni! 4 hours ago
%d bloggers like this: