Super Junior Super Show 3 Live CD


Semalam saya telah menghabiskan masa mendonlod CD nie. Memang berbaloi sangat walaupun terpaksa tunggu berjam-jam lamanya.

Ada 2 CD dalam album ni. Ada lebih 37 lagu dalam album ni. To be honest, saya lebih suka kalau mereka keluarkan DVD terus. Tapi biasalah. Nak dapat keuntungan dan DVD selalunya ambil masa yang lebih lama.

Senarai lagu yang terdapat dalam CD ni ialah:

– CD 1 –
01 3RD GATE
02 SORRY, SORRY (Rearranged)
03 SUPER GIRL (Rearranged)
04 돈돈! (Don’t Don) (Rearranged) 05 너 같은 사람 또 없어
(No Other)
06 Ment
07 고백 (Confession)
08 좋은 사람 (Good Person)
09 로꾸거!!! (Rokuko)
10 봄날 (One Fine Spring Day) (Sung By 려 욱)
11 내가 너의 곁에 잠시 살았다는 걸 (Sung By 규현)
12 Looking For The Day (Sung By 시원)
13 I Wanna Love You (Sung By 은혁, 동해)
14 아이돌이 헤어지는 방법 (Sung By 희철)
15 챔피언 (Sung By 신동)
16 똑똑똑 (KNOCK, KNOCK, KNOCK)
17 둘이 (You & I)
18 아주 먼 옛날 (Song for you)
19 Shake It Up!

– CD 2 –
01 TWINS (Knock Out)
02 미워 (Hate U, Love U)
03 잠들고 싶어 (In My Dream)
04 진심 (All My Heart)
05 너 아니면 안돼 (Sung By 예성) 06 미인아 (BONAMANA)
07 갈증 (PRELUDE)
08 갈증 (A Man In Love) (Rearranged)
09 U (Rearranged)
10 Dancing Out (Rearranged)
11 요리왕 (Cooking? Cooking!) (Rearranged)
12 차근차근 (Way For Love) (Rearranged)
13 You Are The One
14 Wonder Boy (Rearranged)
15 I Wanna Love You (Studio Ver.) 16 SORRY, SORRY (Rearranged) (Studio Ver.)
17 돈돈! (Don’t Don) (Rearranged) (Studio Ver.)
18 똑똑똑 (KNOCK, KNOCK, KNOCK) (Studio Ver.)

Download link
Credit: k2nblog.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: