Girls Generation – The Boys


Girls Generation aka SNSD dah pun keluarkan album mereka terbaru yang bertajuk The Boys.
Disebabkan mereka akan debut di US, jadi ada dua version. Korean and English version.

Bagi saya lagu The Boys ciptaan Teddy Riley ni biasa sahaja. Ada yang cakap macam Hollaback girl (sebenarnya saya tak kisah sangat sebab normal kalau lagu ni sama dengan lagu lain). Mungkin kena dengar banyak kali, tengok MV banyak kali, tengok performance banyak kali baru saya akan suka.

Cuma saya suka part ‘bring the boys out’ sebab saya selalu anggap The Boys tu Super Junior hehe

Saya nak komen tentang MV The Boys. MV sangat cantik. Saya suka dress Seohyun, Sunny, Jessica and Taeyeon. Memang cantik sangat! Dress Seohyun paling menarik perhatian sebab macam cheongsam (saya memang nak sangat cuba pakai cheongsam). Tapi kelakar sangat sebab Sunny nampak macam pakai breast pad haha besar sangat kot bahagian breast dia. Tapi yang tak best, diorang nie macam fokus kat Yoona jer. Cmon la SME, this is GG, not Yoona! Hehe

Dance: Bagi saya dance dorang ok. Suka sangat tengok kaki Sooyoung hehe jelesnye! Cume macam biasalah, lebih kurang SJ, bila dah banyak ahli, dance tak teratur sangat. Cuma susunan dorang telah menyebabkan Sunny nampak sangat pendek huhu

Hairstyle Sunny paling menarik perhatian. Cantik sangat and sesuai dengan muka dia yang comel tu. Huhu Taeyeon nye rambut dalam mv tu saya tak suka huhu Rambut Seohyun dalam mv cantik! Nanti nak belajar buat hehe

Okla. Tu je komen yang saya boleh bagi. Nanti kalau cakap banyak, ada pulak yang kecik hati kan.

Sesiapa yang nak tengok MV, bolehlah tengok kat SMTOWN official youtube. Performance diorang kat Music Bank pun ada. SME bias! LOL

The Boys Kor Ver
The Boys Music Bank

p/s: saya terlupa nak bayar order album nie. So da terlepas due date, saya cancel jela order hehe

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Oct 24, 2011 @ 14:42:15

    ha??so cancel beli la ni???hohohohoho ^^

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: