Ray 2nd ed October 2011


image

image

image

image

image

image

image

Huhu malam td saya keluar tgk wayang. Sebab sume org cakap Johnny English best so dengan semangatnye g la tgk. Da habis tgk, singgah ke Jusco & kedai News. Cam besela hehe

Dari jauh da nampak majalah yang saya nak huhu so dengan semangatnye menjangkau la nak amek majalah tu (sebab ade sekumpulan manusia yang berkumpul kat depan tu) hehe

So inilah die majalah yg saya beli tu. Edisi kali nie ag best! Thumbs up to Ray’s team!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: