Forteen – Berdua Bersatu


Yeaah! Rasenye mesti ramai da taw sal lagu nie. One of my favourite song huhu

Lagu nie da lame gak cume saya baru taw. Lambt sket tapi better late than never hehe

Macam mane saya bole taw sal lagu nie ek? Hmm ritu saya tengok rancangan pe tah. Ending cite tu diorg pasang la video klip lagu nie. Yang buat saya tertarik ialah Izzue Islam is one of the member. And Riz OIAM pun member group nie. Tapi video klip nye lawak laa hehe

So keesokannye saya pun search kat youtube sebab nak tengok music video full version and google sal group nie. Rupenye group nie Riz yang tubuhkan and die ajak kawan2 die yg len. Ameerais, One and Izzue. Lagu and lirim from Edry KRU. So no wonderla lagu nie menarik perhatian kan hehe

So ape ag. Berilh sokongan kat group nie and jangan lupe like fanpage dorang kat facebook. Each member pn ad fanpage masing2 and twitter. Hehe da habis promote nie

p/s: hensemnye members group nie. Even MV dorang nie kelakar tapi sanggup ulang2 sbb nak tengok kehenseman dorang hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: