Sekilas Convocation 2011


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tanggal 23 September 2011 yang lalu, akhirnya saya telah menggenggam Ijazah Sarjana Muda Farmasi (Kepujian). Huhu gembira sungguh hati. Setelah 4 tahun berusaha keras, dengan tawa, tangisan, keringat dan doa; akhirnya saya naik jugak ke pentas dan mengambil skrol dari tangan Pro-Canselor USM huhu

Di kesempatan ini, saya nak ucapkan terima kasih kepada ahli keluarga especially mama & ayah, sanak-saudara, rakan2 dan sesiapa sahaja yang terlibat secara langsung atau tidak sepanjang saya bersekolah dan menuntut ilmu. Tanpa anda semua, saya tidak akan berada di tempat sekarang. Dan saya harap doakan la saya dapat posting cepat. Amin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: