Ray 1st Malaysia & Singapore ed Sept 2011: Girls Generation as cover


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Semasa g jalan kat Queensbay Mall, sy g la kedai news. Kedai yg mesti sy g kalo ke sane. Mule2 nk cari majalah epop tp xde lak. And then ternampak 1 majalah. Cover memang cantik lagi2 ade SNSD lak. Tgk harga, alamak! RM9? Hmm mule2 xjd nak beli. Pusing ag kedai, konon2 nak beli komik tapi dalam hati memang da tertarik sgt ngn majalah Ray. So nak x nak, saya amek 1 and terus bayar hehe

Bacela introduction majalah nie. Rupenye Ray nie majalah Jepun. Mungkin byk sgt permintaan, die wat edisi Malaysia & Singapore. Kirenye yang saya beli nie edisi 1st. And then belek2 kandungan magazine nie. Saya nie dala jenis yang suke fesyen, makeup, styling rambut; so memang kenela ngan jiwa saya.

Saya memang recommend majalah nie kepada sape2 yng suke fesyen dari Jepun. Jangan terlepas peluang tuk beli majalah nie k. And jangan lupe gak like fanpage facebook magazine nie.

p/s: disebabkan majalah nie cover SNSD, dgn semangatnye mesej member yg minat group nie. Tapi xde respon lak keke

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Sep 28, 2011 @ 01:06:38

    wargh,.nmpak best la πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol πŸ˜‚ kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol πŸ˜‚ but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: