Ray 1st Malaysia & Singapore ed Sept 2011: Girls Generation as cover


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Semasa g jalan kat Queensbay Mall, sy g la kedai news. Kedai yg mesti sy g kalo ke sane. Mule2 nk cari majalah epop tp xde lak. And then ternampak 1 majalah. Cover memang cantik lagi2 ade SNSD lak. Tgk harga, alamak! RM9? Hmm mule2 xjd nak beli. Pusing ag kedai, konon2 nak beli komik tapi dalam hati memang da tertarik sgt ngn majalah Ray. So nak x nak, saya amek 1 and terus bayar hehe

Bacela introduction majalah nie. Rupenye Ray nie majalah Jepun. Mungkin byk sgt permintaan, die wat edisi Malaysia & Singapore. Kirenye yang saya beli nie edisi 1st. And then belek2 kandungan magazine nie. Saya nie dala jenis yang suke fesyen, makeup, styling rambut; so memang kenela ngan jiwa saya.

Saya memang recommend majalah nie kepada sape2 yng suke fesyen dari Jepun. Jangan terlepas peluang tuk beli majalah nie k. And jangan lupe gak like fanpage facebook magazine nie.

p/s: disebabkan majalah nie cover SNSD, dgn semangatnye mesej member yg minat group nie. Tapi xde respon lak keke

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Sep 28, 2011 @ 01:06:38

    wargh,.nmpak best la 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah 😅 but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❤️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❤️😍 1 day ago
%d bloggers like this: