Super Junior Repackaged Album


Yeahhhhh! Da released pun huhu saya telah illegally mendonlod 4 agu baru mereka bertajuk A-CHA, A Day, Andante and Oops featuring f(x) huhu

Memang besla lagu dorang nie and saya telah terpaut dengan lagu A Day kali pertama dgr. Sumenye trime kasih kat adlib Kyuhyun yang mantap tu hehe

Harapnye sume dapat menyokong mereka dengan mendengar preview di website seperti Melon, Soribada, Dosirak, Bug dll. Heheeee

p/s: xsabar nak tunggu music video A-CHA, translation lagu2 tu, and tentunye comeback dorang huhu

p/s: jangan lupe beli album dorang gak taw especially Version A huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: