Konsert Suara Kami


Huhu seperti yg saya maklumkan sebelum nie, Rania akan datang ke Malaysia. Mereka da datang and telah same2 menjayakan Konsert Suara Kami anjuran Astro dengan Kerjasama TV2 & TV9.

So dengan excited nye, saya g la tuned in tv9 disebabkan rumah mak xde Astro and tv2 lak time tu wat hal. Sambil tunggu Rania nye performance, tengokla performance Hujan, Yuna dll. Memang power la die nie. Disebabkan lama sangat tunggu, saya bukak lah tv3 jap. Tengok cerekerama.

Sebbek time tu tergerak ati nk tuka channel. Fuhhh sebbek x terlepas. Rania nye performance tapi yg x best nye tv9 x tunjuk lak. Terpaksela tuka tv2 yg xde warna tu haha time tu dorg performed Dr Feel Good. Bile 2nd song, tv9 tunjuk lak. So tuka channel balik hee dorang performed Stand Up For Love.

Habis jer lagu kedua, tv9 tunjuk balik si abg botak, Faizal HotFm. Terpksela tuka balik tv2 yg xde colour haha dorang perform Masquerade lak huhu

Tapi tula. Performance dorang nie xdpt sambutan. Maybe sebab penonton xpenah taw sal dorang, xpaham lagu dorang or dorang nie sexy sgt sampai terlopong mulut and tercelik mata nk tgk performance dorg hahaha

Ape2 pun saya enjoy huhu ag satu yg best, group Ruffkenz kot dance MonaLisa huhu

p/s: nak google sal Hsin Cheung. Cam comel lak tgk smlm hehe

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Sep 19, 2011 @ 15:20:49

    ruffneck kan,.hihi,.suke dorg dr kpophitz tu ag,.best dorg dpt g korea,.hehe,.b4 ni,ag satu sbb dorg suke bigbang n b4 ni asyik lagu tonight tu ja,.tetibe monalisa plak 😛

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: