Huu penatnyeeee =(


Hehe mengeluh lak. Biasa la kalo hari raye. Penat g jalan raye yg g jalan. Yg kene layan tetamu lak, penat layan tetamu huhu

Saya lak? Macam biasa la. Setiap tahun kene duk rumah. Tunggu sedara mak atau ayah datang umah. Siapkan makanan, isi kuih raya yang da habis, buat air, basuh cawan dan pinggan. Keje biasa time hari raya. Ape ag yg kene wat kan. Keje macam tu lah hehe

Pastu lak hari raya nie susah sket nak dapat rehatkan mata sekejap. So memang letih la hari nie. Pagi tadi bangun awal lak hmm saya nie xkisah sangat cume x suke bile penat sangat atau kirang tidur, saya akan selesema berpanjangan. Tu yg leceh sket. Ngn running nose nye. Memang x suke hehe

Hopefully bole lelapkan mata sepuas hati rini hehe

p/s: seronok ke hari raya anda? Hehe saya seronok sebab biarpun da besar panjang, masih dapat dwet raya hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: