Bread, Love & Dream


Dulu saya nak sangat tengok drama nie. Sebabnye big BABY de sings OST tuk drama nie. Pastu dapat taw lak drama nie high rating. Tapi disebabkan mase tu saya kat Kelantan, x dapatla source nak tengok cite nie.

Bila da habis clerkship kat Kelantan, dapat g Penang lak, saya pun g la kedai cd. Jumpela cite nie and beli hehe

Da balik umah, amekla kesempatan nak tengok. Huuu bagi saya jalan cerita die agak meleret2. Setiap kali hero berjaya, mesti akan ada halangan seterusnye. Macam xde rehat lak. X logik tul. Hehe tapi disebabkan OST tu, saya teruskan gak tengok. Akhirnye habis gak tengok. Saya puas hati bile hero berjaya. Cume x puas hati ngan love story nye hehe

Out of 10, saya akan bagi 7 hehe thanks to big BABY for singing the OST. Kalo x, rasenye x habis tu hehe

Bagi sape yang belum tengok, bolela amek peluang tengok hehe skang nga ditayangkan kat 8tv stiap isnin hingga jumaat jam 8.30 malam. Layannnnn~~~~~

p/s: sedap jer tengok roti dalam drama nie. Hmm time tengok, terliur jer keke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: