Malay Epop 24 September 2011


image

image

Huhu tadi saya kua g shopping kat Mahkota Parade. Beli barang2 mekap sket. Pastu ternampak la kedai News. So dengan selajunye, kaki pun melangkah g kedai tu.

Pusing la kat bahagian majalah and then terjumpela majalah yang di cari2 hehe

Yang bestnye ade poster Sistar, TeenTop, Boyfriend, SNSD pastu banyak lak cite sal Infinite huhu tapi 1st time baca xde story sal FTI or BB, ade sal TOP jer huhu

X habis baca ag nie. Nak sambung baca. Weewooooo ~~~~~

p/s: actually bukan selalu sangat pun beli epop nie hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: