Geriatric


Hmm kalo mak ayah kite da start masuk 60 tahun, memang kene bersabar jela. Bila da masuk umur camnie, dorang nie cepat sangat terasa. Kadang2 sebab bende kecik jer.

Contohnye kalo x jumpe tupperware. Pastu kite x lambat tolong cri. Bile da jumpe tu, memang dorang x nak even bende tu da jumpe huhu

Pastu kalo kite lambat menyahut bile dorang panggil, kompem dorang nie mengamuk hehe

Memang susah nak menjaga ibu bapa yang sudah sampai tahap nie, tapi setiap perbuatan kite pasti ada ganjarannye. Kalo bukan kat dunia tapi kat akhirat nanti. Jadi sementara mereka masih ada nie, layan la bek2 dan jangan lupe doakan kesejahteraan mereka di dunia dan akhirat. Amin!

p/s: nie sume yang berlaku kat saya hehe kadang2 geram kdang2 memang terpakse bersabar =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah ๐Ÿ˜… but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik ๐Ÿ˜ sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband โค๏ธ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia ๐Ÿ˜ 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜ 1 day ago
%d bloggers like this: