Geriatric


Hmm kalo mak ayah kite da start masuk 60 tahun, memang kene bersabar jela. Bila da masuk umur camnie, dorang nie cepat sangat terasa. Kadang2 sebab bende kecik jer.

Contohnye kalo x jumpe tupperware. Pastu kite x lambat tolong cri. Bile da jumpe tu, memang dorang x nak even bende tu da jumpe huhu

Pastu kalo kite lambat menyahut bile dorang panggil, kompem dorang nie mengamuk hehe

Memang susah nak menjaga ibu bapa yang sudah sampai tahap nie, tapi setiap perbuatan kite pasti ada ganjarannye. Kalo bukan kat dunia tapi kat akhirat nanti. Jadi sementara mereka masih ada nie, layan la bek2 dan jangan lupe doakan kesejahteraan mereka di dunia dan akhirat. Amin!

p/s: nie sume yang berlaku kat saya hehe kadang2 geram kdang2 memang terpakse bersabar =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: