From Ballad to Rock?


Mule2 dengar cam x caye jer. Tapi bile tengok proof, Ya Allah. Memang powerla huhu

Eh, sape yang saya cakap nie ek. Of coursela big BABY, KYUHYUN!

Dalam episod terbaru Immortal Song 2, Kyuhyun telah membawakan lagu dalam versi rock. Gabungan mantap Kyuhyun dan Trax’s Jungmo membuahkan hasil apabila die telah dinobatkan pemenang minggu tersebut. Caya lahhhh

Huhu saya memang rekomen anda tuk lihat performance die nie. Memang best. Sebagai seorang yang x pernah bawak genre rock, die telah membuktikan kepada saya bahawa die bole bwak sume genre. And to be honest, I think he suits rock than ballad. Keke

And saya kagum sgt ngan high pitch kat ending lagu tu. X caya jer die bole buat camtu and pengawalan suara die sangat bagus. Die ade feel and Jungmo memang hebat sangat main gitar tu. Huhu gandingan yang mantap, lagu yang dipilih sesuai and sumela hehe

Dala die pakai eyeliner. Comel jer. Cume awak kurang satu la kyuhyun. Muke nerd sangat. X seswai ngan gaya rock haha

Jangan lupe yer tengok persembahan die. Saya bagi 5 bintang (totally bias) hehe

p/s: x dapat share video. Bole cari kat youtube. Type je 110827 kyuhyun. Mesti kua la performance die hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah πŸ˜… but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❀️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❀️😍 1 day ago
%d bloggers like this: