From Ballad to Rock?


Mule2 dengar cam x caye jer. Tapi bile tengok proof, Ya Allah. Memang powerla huhu

Eh, sape yang saya cakap nie ek. Of coursela big BABY, KYUHYUN!

Dalam episod terbaru Immortal Song 2, Kyuhyun telah membawakan lagu dalam versi rock. Gabungan mantap Kyuhyun dan Trax’s Jungmo membuahkan hasil apabila die telah dinobatkan pemenang minggu tersebut. Caya lahhhh

Huhu saya memang rekomen anda tuk lihat performance die nie. Memang best. Sebagai seorang yang x pernah bawak genre rock, die telah membuktikan kepada saya bahawa die bole bwak sume genre. And to be honest, I think he suits rock than ballad. Keke

And saya kagum sgt ngan high pitch kat ending lagu tu. X caya jer die bole buat camtu and pengawalan suara die sangat bagus. Die ade feel and Jungmo memang hebat sangat main gitar tu. Huhu gandingan yang mantap, lagu yang dipilih sesuai and sumela hehe

Dala die pakai eyeliner. Comel jer. Cume awak kurang satu la kyuhyun. Muke nerd sangat. X seswai ngan gaya rock haha

Jangan lupe yer tengok persembahan die. Saya bagi 5 bintang (totally bias) hehe

p/s: x dapat share video. Bole cari kat youtube. Type je 110827 kyuhyun. Mesti kua la performance die hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: