Ukiss Neverland


image

Ukiss yang dianggotai oleh Soohyun, Kevin, AJ, Hoon, Dongho, Eli and Kiseop nie da released kan album kedua mereka iaitu Neverland. And semalam dorang da release lagu titled Someday.

So dengan excited nye, malam tadi g la cari kat youtube and download. Memang best and it has a deep meaning huhu saya rekomen peminat kpop tuk dengar lagu nie huhu

Sebenarnye dulu saya x suke sangat Ukiss. Mungkin sebab genre lagu yang dorang bawak. Mse dorang promote Bingeul Bingeul, Man Man Ha Ni, komen saya “members banyak tapi rely on their vocalist only”. Tapi setelah dorang menukar member and tukar genre dan release album Bran New Kiss, start dari tula saya suke sangat. Lagu2 dalam album tu pun best and lagu 0330 yang dorang promote tu pun saya suke sangat.

Walaupun saya x dapat g fanmeeting dorang ritu, but thanks to 8tv sebab invite dorang wat performance kat final ape ek name rncgn tu hehe bayangkan dorang wat performance and muncul kat channel Malaysia live hmm memang mode fangirling la haha

Harapnye dorang akan wat fanmeeting ag atau dijemput wat performance kat Malaysia walaupun skang dorang sibuk wat promotion kat Japan.

Hmm x sabar nak mendonlod full album and music video dorang. Hehe jom kite layan habis-habisan~~~~

Credit: allkpop

p/s: don’t deny our r²π

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: