Super Junior Super Show 3 Malaysia – My Experiences Part 2


Huhhhh, nak sambung cite sal nie. Saya x ingat sangat kronologi lagu2 yang dorang nyanyi huhu yang saya ingat mule2 dorang siarkan klip video huhu time tu sume ELFs da shout nama dorang. Bile kua jer dorang nie, Ya Allah. Saya pun start ler menjerit. Walaupun time tu dorang kat bahagian tengah, jauh sket dari seat saya tapi da bole nampak kehenseman dorang tu. 1st time nampak kyu jer, hmmm time tu rase nak gugur jantung haha. Napela comel sangat mamat tu huhu

Pastu berganti2 la lagu dorang nyanyi. Fans bukan jerit fanchant da tapi dorang sing along trus haha tpi memang best especially part solo Yesung. Die x nyanyi pun part tu. Ternampak senyuman die. Mungkin happy tengok fan yang berlainan bangsa pun bole nyanyi lagu die huhu

Bila part solo Kyuhyun, saya x dengar pun die nyanyi ape sebabnye saya menangis time tu. Haha xtawla nape bole nangis. Sebab x percaya kot akhirnye saya bole tengok die depan mata huhu ag2 part high note. Time tu hati saya bercakap, saya x salah memilih die sebagai idol. Da nak masuk 3 tahun da setia bersama die huhuuu

Pastu disebabkan seat saya kat bahagian hujung, so bole dikatakan sume members g bahagian saya tu kecuali Sungmin. Bile dorang datang dekat tu, satu jela bole cakap. HANDSOME! Huhu menjerit2 la saya memanggil nama dorang huhu especially Kyuhyun. Banyak kali gak die datang. And Amiza nearly touch his hand!!! Hehe

Paling saya ingat mase tu setiap member berdiri kat setiap sudut. And time tu Kyuhyun duk dekat area saya. So time tu memang saya tengok muke die puas2. Bole nampak jerawat and bekas parut accident tu. Walaupun nampak sangat mekap tapi saya masih akui die sangat handsome. Yang paling best, saya nampak die perhatikan seorang demi seorang di area tersebut. Dari bawah ke atas sebab die bertentang mata ngan saya!! Ya Allah, x tipu. Walaupun x lama, tapi cukupla nak wat jantung ku berdebar2 huhu

Yang penting saya puas hati sangat dengan seat tu. Memang dorang berdiri x jauh dri saya. Dekat sangat waaaaaa and suke sebab Kyuhyun banyak kali datang kat situ!!! Huhu

Banyak sangat nak cite lak. Kite smbung len kali la ek hehe

Bye~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: