Lelaki sekarang…


Walaupun sekarang bukan masa yang sesuai nak mengumpat or mengutuk tapi disebabkan saya geram and x puas hati sangat, saya nak cakap yang lelaki sekarang USELESS!

Huhu kalo x nak tolong setiap hari pun, at least time raya nie tolongla sket. Tolong cat ke, sapu ke. Sume nak harapkan pompuan. Duk umah bersenang-lenang, tengok tv or online jer. Da banyak sangat jumpe laki macam nie. Menyampah tol. Kalo perempuan cakap die bole buat ape yang laki wat, nak mengamuk lak. Padahal tu realiti nye. Bukan nak melawan fitrah manusia tapi kalo tengok ape yang berlaku sekarang, memang tu yang terjadi. Da ramai perempuan lebih maju dari lelaki. Sebab awak sume tu kurang berguna!

Cukup ler sampai nie. Kompem kureng pahala ku~~~~~~ T_T

p/s: lega dapat luah kat sini

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 27, 2011 @ 00:53:50

    isk2,.sabo2,.besela laki,.adik ak yg 2 org ni pon adoyai,.keke

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: