Korean Music Wave in Malaysia


Da confirm daa. 24 September nie. Tapi line-up artis x confirm ag la. Setakat nie mungkin GDTOP, Seungri and X-5 huhu Yang da kompem GDTOP, Seungri, UKISS, TeenTop, FT Island, 4Minute huuu. Tiket pun da mule di jual

Mungkin kebanyakannye sama dengan Korean Music Wave Singapore. Tapi nape xde Taeyang? Hmm

Walau camne pun, memang x dapat g disebabkan konvo saya 23 September huhu rugi tol la. Kalo ade Ukiss, maknenye kali ke-2 ak terlepas nak tengok dorang!! Waaaaa T_T

Hmm tunggu fancam and pictures dari fanbase jela. Agpun xde dwet. Kalo dapat g pun, me nak seat yang best. Huhu

For more info, check out their facebook : Korean Music Wave 2011 in Malaysia

p/s: September nie ramai lak yang datang. Rania ag hmm sebbek 2PM bukan September. Kalo x, fans kpop macam saya nie memang kompem bankrap huhu

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 27, 2011 @ 01:20:16

    saya masih bersedih T__T

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: