Korean Music Wave in Malaysia


Da confirm daa. 24 September nie. Tapi line-up artis x confirm ag la. Setakat nie mungkin GDTOP, Seungri and X-5 huhu Yang da kompem GDTOP, Seungri, UKISS, TeenTop, FT Island, 4Minute huuu. Tiket pun da mule di jual

Mungkin kebanyakannye sama dengan Korean Music Wave Singapore. Tapi nape xde Taeyang? Hmm

Walau camne pun, memang x dapat g disebabkan konvo saya 23 September huhu rugi tol la. Kalo ade Ukiss, maknenye kali ke-2 ak terlepas nak tengok dorang!! Waaaaa T_T

Hmm tunggu fancam and pictures dari fanbase jela. Agpun xde dwet. Kalo dapat g pun, me nak seat yang best. Huhu

For more info, check out their facebook : Korean Music Wave 2011 in Malaysia

p/s: September nie ramai lak yang datang. Rania ag hmm sebbek 2PM bukan September. Kalo x, fans kpop macam saya nie memang kompem bankrap huhu

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 27, 2011 @ 01:20:16

    saya masih bersedih T__T

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: