Super Junior Super Show 3 Malaysia – My Experiences


Hmm bosan. So nak cite pengalaman g SS3 kat Stadium Putra Bukit Jalil last March huhu

Nie konsert pertama yg ak penah g. Excited sangat and memandangkan akan berjumpa ngan big BABY, so malam tu x dapat tido ditambah lak ak g minum iced coffee mlm tu. Padab muke huhu

So pagi tu ak and Amiza pun bertolak la dari Penang and kitorang bertuah sebab masa tu bus station dekat situ jer. Disebabkan xtaw sangat sal KL, so luckyla kitorang huhu

Sampai sana jer, kitorang smayang and berjalan ler ke stadium. First time g, so terpakse la tgk peta stadium kt mne haha sementara tngu kawan, usha2 kedai yg jual barang SJ, amek gambar. Pastu da jumpe kawan and amek tiket, kitorang lepak kat surau and rehat2. Dalam kul 5 kot, kitorang pn g kat stadium. Amek gambar and kutip semua hand banner each members (ad ag ak simpan haha). Beli official goods, and then beratur le panjang huhu

Tengah beratur panjang tu, tibe2 dengarla jeritan orang2 yang beratur bahagian depan. Time tu SJ nga wat rehearsal. Rupenye staff bukak pintu stadium and ternampak lah kelibat oppas yang ensem tu melambai-lambai ke fans. Dorang yang citela haha aku pun bertambahla excited nak tengok big BABY huuuu

Pastu dalam kul 6.30, barulah bole msuk stadium. Disebabkan beratur agak belakang, lambat la sangat nak masuk sebab dorang cek beg huhu so, sempat la ak n Amiza amek gambar ag and kutip ag hand banner yang ade. Memberatkan beg jer haha pastu ujan lak. Disebabkan ujan, dorang cek beg ak kejap jer. So dapatla bawak masuk barang ‘haram’ cam botol air, makanan, kamera hehe thanks to hand banner yang melambak tu.

Pstu kitorang pun g la amek seat and then jumpela my little sister, Nel. Ahhhh she’s so cute. Kecik jer badan die haha pastu klik klik gambar ag and time tu ELFs sume da bukak lightstick. Bertmbah excited la ak n ak pun bukak lightstick and amek gmbr ag haha

Nak taw ape berlaku seterusnye? Tunggu part 2 yer~~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: