K-songs Recommendation Part 8


Pas sahur td x dapat nak tido balik, so i’ve decided to make this. Tapi da simplified which means no video here and no review keke. I will give link to all the videos (rasenye da taw kot website pe hehe)

1) Rain – Busan Woman
Why only Busan? How bout the others? Hehe

2) Chocolate – Syndrome
Kalo Malaysia ada Gula-Gula, Korea lak de Cekelat hehe tapi part ending bahagian korus tu macam penah dengar. Dalam lagu english hmm

3) December – Baton
Eh, handsome gak dorang nie. Ingtkan biasa-biasa jer. Suara sedap lak tu. Xtawla nie lagu baru ke lamaa tapi best!

4) EI – Remember
Kalo admin website tu suke, aku pun suke laa hehe memang best pun huhu

5) Koyote – Good Good Time
Baekga da recovered from cancer! So proud of him. Teringat kat Strong Heart waktu dorang cite sal Baekga. Even x kenal time tu, tapi airmata meleleh gak huhu

6) Nine Muses – Figaro
No more nine cos dua orang da kua huhu

7) G.Na – Top Girl
My sexy girl make a comeback. Tapi agu nie x mendapat tempat dihatiku seperti Black and White huhu

8 ) Elizabeth – Ppa Ppa Pierrot
Ppa Ppa Pierrot tu ape? Huhu tapi lagu nie best. And ade sorang tu sore cam Park Bom ler =)

Here is the link

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: