Setiap Kali Adik Balik…


Hehe seperti yang saya uar-uarkan kat twitter & Fb, adik saya da balik umah ari jumaat hari tu. Saya suke kalo die balik sebab kami akan bertukar2 koleksi music, drama or tvshow yg ade. Adik lebih cenderung ke lagu Inggeris or drama Inggeris and saya lak cam biasala, korean entertainment.

Kalo die balik, saya dapatla dengar song mashup. Yang paling suke dar Sam Tsui. Banyak ag sebenarnye tapi yang tu jer paling berkenan. Sebab Sam Tsui comel kot hehe

Satu hari tu adik pinjam phone. Then tanya die “ko dengar ape?”. Die pun tunjuk la. Rupenye music video Mr Simple and performance Superman haha bertambah suke la saya sebab adik nie x suke Super Junior. Die lebih suke Bigbang huhu

Pstu time die wat keje, tgkla playlist video ape yg die dgr. Rupenye adela gak lagu Beast Fiction, MBLAQ Monalisa n mcm2 ag hehe dala tu, bole plak ckp kawan die pergi Beast nye fanmeeting ritu. Saje jer bagi ak jeles hehe

So sempena birthday die, InsyaAllah andaikata da bergaji (even taw kerja kene beku), nak bagi hadiah 2PM Hands Up Tour yang buat memang sehari selepas birthday die, 26 November27 November. Huhu

Macam orang slalu cakap, sharing is caring. Disebabkan kami care towards each other la, kami kongsi minat kami. Hehe harap nye anda pun bole berkongsi minat yang sama ngan adik-beradik anda hehe

p/s: teringin sekali tengok konsert or fanmeeting ngan adik keke

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 24, 2011 @ 01:17:35

    wargh,.besnyer kalo sy jd adik kamu 🙂

    Reply

  2. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 24, 2011 @ 23:32:43

    yela,.dpt dibelanja konsert tu,.hihi,.even sy da dibelanja kamu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: