Kim Hyun Joong Break Down


Kim Hyun Joong, ahli SS501 dan juga pelakon dalam Boys Over Flower da datang ke Malaysia sebab nak promote kan album Break Down nye.

Saya x dela minat sangat ngan die nie hehe so tu yg x kisah sgt bile die datang. Rasenye nie da kali kedua dia datang secara solo. Yang pertama tu sebab die jadi spokesperson barangan kosmetik.

Kalo anda nak tengok press conference die, leh la bukak website nie

http://keksprinzessin.wordpress.com/2011/08/23/videos-ss501-hyun-joong-%e2%80%98break-down%e2%80%99-press-conference-in-malaysia/

Hehe selamat tengok yer. Jangan ade yang meleleh ayaq liuq lak tengok kehenseman die nie heheee

p/s: berani mati share link nie huhu disebabkan dorang nie susah sket bab credit nie, tapi amek risiko gak nak share huhu

lupe lak. Leh tengok video die yang len kat blog yang sama huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: