Pembekuan?


Hmm sian mom. Bwu nk tengok anak2 die keje. Huhu last2 government bekukan pengambilan pekerja. Kalo cam jawatan lain xkisah sangat. Persoalannye nape bagi student len kerja dulu then bile our turn, baru nak bekukan.

Dibekukan sebab daftar lambat, so masuk dalam pekeliling pembekuan plus rumour kate kekosongan kerja kurang T_T salah sape nie?

p/s: masib bersyukur sebab sekurang-kurangnya saya masih senang nak cri kerja even kerjanye x senang. Kalo tengok akak, kesian die. She’s totally give up huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: