No K-Songs Recommendation For This Week


Haha sorry sesangat. Minggu nie x sempat nak tengok ape lagu baru huhu. Ade gak yang da donlod tapi x tengok ag hmmm busy sesangat minggu nie prepare tuk raye memandangkan saya seorang je yang available kat umah.

InsyaAllah akan sambung kerja nie bila kurang busy atau pun lepas raye. Hehe teruskan menyokong songs recommendation saya k =)

p/s: Super Junior da release full version Superman!!! Huhu suke sangat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah 😅 but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❤️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❤️😍 1 day ago
%d bloggers like this: