Tasha Shilla vs Wawa Zainal


image

Dua² pelakon nie sangat² la disukai oleh kakak. Kalo tengok cite yang de dua orang nie berlakon, mesti duk cakap “cantik la die nie”. Xtawla smpai bile die nak cakap. Nek muak den mendengar jer. Haha

Tapi memang cantikkan dorang nie. Tasha Shilla dengan kening hitam n bibir die yang cantik tu. Wawa Zainal lak dengan mata and dimples die yg dalam tu. Dua² ade kelebihan masing².

Hmm macam mne ngan lakonan dorang lak. Memandangkan dua² pelakon baru, x banyak sangat cite yang dorang berlakon. Mungkin kite x nmpk ag kehebatan lakonan mereka nie. Setakat nie saya rase Tasha Shilla seswai bawak watak jahat manakala Wawa Zainal lak watak baik & innocent.

Harap nye dua² bintang baru kite nie bole menyinar dan menyerlah di industri tanah air kite nie. Amin!

p/s: mom asik bgtaw die suke Lisa Surihani tapi sebenarnye die bukan penah tgk lakonan die pun. Kenal through iklan Lipice jer haha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: