Ramadhan Terakhir


Rasenye sume orang mesti taw sal drama pendek nie. Selalunye x pernah kami sekeluarga tengok cite same² tapi bila turn cite nie jer, masing² kelam kabut amek port masing² semata-mata nak tengok cite nie hehe.

Memang best cite nie. Banyak sangat pengajaran yang boleh diambil. Sejujurnya saya mule² tengok cite nie sebab ade Eyka Farhana (peminat setiala katakan hehe). Then, bile da start tengok, ade lak Fazlina Ahmad Daud (saya kenal from drama Cita & Cinta) yang saya memang suke lakonan die yang berkesan. Then bile tengok episod seterusnye, saya suke sangat watak Esma Daniel. Ya Allah, saye x penah rse die pandai berlakon, tapi bile tengok drama nie, die memang menjiwai watak sangat.

Setiap kali tengok cite nie, mesti sedih jer huhu biasala cite dari Radiusone nie. Sumenye memang kompem ade peminat tersendiri. Saya masih cari ag OST drama nie. Harap² bolela kongsi ngan saya kan hehe Da jumpe da OST. Tajuknye Jangan Lupe Namaku hehe

Sape² yg nak download cite nie, bolela tengok website nie http://kepalabergetar.blogspot.com/2011/07/ramadan-terakhir-samarinda-tv3-download.html or kt blogroll saye tu ad gak website yang bole donlod. Kalo nak tengok secara x haram, tengok kt @tontonMy k.

Semoga kite bole amek iktibar daripada cerita macam nie. Huhu x sabar nak tunggu final episode yang saya jangka beberapa watak akan mati hmmm T_T

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: