Belum Kerja Lagi…..


Belum kerja lagi mama da mintak macam² haha adoi! Yang paling sayu bile mak cakap nti bahagi sket gaji tuk org² yang pernah tolong waktu kami susah dulu sob sob. Yang paling xleh blah, nenek aku x tersenarai langsung haha padan muke! Keke

Aku pun duk sibuk bahagi² nak buat pe ngan gaji tu nti. Hmmmmm tercapai ke hajat nak save 1/4 of salary for album, concert and dvd?? Keke

p/s: duk terbayang nak beli Caldina ke Civic hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: