Belum Kerja Lagi…..


Belum kerja lagi mama da mintak macam² haha adoi! Yang paling sayu bile mak cakap nti bahagi sket gaji tuk org² yang pernah tolong waktu kami susah dulu sob sob. Yang paling xleh blah, nenek aku x tersenarai langsung haha padan muke! Keke

Aku pun duk sibuk bahagi² nak buat pe ngan gaji tu nti. Hmmmmm tercapai ke hajat nak save 1/4 of salary for album, concert and dvd?? Keke

p/s: duk terbayang nak beli Caldina ke Civic hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: