Mimpi Posting


Hmm arini cam byk bende nak kongsi. Tapi saya nak cite dulu sal posting keje nie.

Punyela x sabar nk taw dpt posting mane sampai kan termimpi-mimpi. Yang lawaknye saya dpt posting kat Melaka tapi tempat yang saya dapat tu x logik. Die tulis Balik Bukit haha nie kawasan sekolah menengah adik keke

Yang lagi lawak bile Kok Han pun dapat Melaka tapi kat kwasan Ayer Molek haha dalam mimpi tu saya dapat tengok senarai nama rakan2 lain tapi bila da bgun mana ingatkan. Keke

Hmm cepat2 lah dapat taw posting kat mane. Lagi lama lagi sakit jantung menunggu hehe hopefully dapat tempat yang saya inginkan. Begitu juga ngan rakan2 lain. Amin!

p/s: orang cakap kalo mimpi, yg betul2 sebaliknye. Hmm tah2 dapat Sabah Sarawak keke

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 18, 2011 @ 16:28:55

    ko xingat ak dpt mane? 😛 keke

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah 😅 but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❤️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❤️😍 1 day ago
%d bloggers like this: