Cinta Mama Ayah


image

Jeles sungguh tengok gambar mama ngan ayah nie. Walaupun kadang² gaduh, tapi kasih sayang mereka tetap xle di sangkal lagi. Mungkin nie la kasih sayang selama 27 tahun hidup bersama. X campur ag zaman bercinta huhu

Harap nye saya pun bole jadi camnie. Amin!

p/s: nie gambar mama potongkan rambut ayah hehe sebelum tu saya tolong potong rambut mama. Bile da menganggur nie, jd tukang gunting rambut pun jadila hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: