Kalau anda tengok orang…..


Hehe macam suspen je ek tajuk nie. Sesaje jer nak tulis sal nie sebab saya rase ia tajuk yang menarik. Pendapat saya lah hehe

Mungkin ada yang x paham ngan tajuk nie sebab yela, x habis jer tajuk nye hehe

Sebenarnya macam nie, “Kalo anda tengok orang, bahagian mane yang akan menarik perhatian anda?” hehe tula tajuk penuh die.

Macam saya, kalo tengok orang, mestila tgk die ensem ke, cantik ke x kan hehe lumrah manusia. Mesti tengok rupa dulu hehe

Then saya tengok hidung atau tinggi atau mulut. Hehe mane² la yang saye nampak dulu. Tapi rasenye mesti tinggi paling ketara kan? Hehe

Tinggi, hidung, mulut nie sume saye rase bahagian yang sangat cantik. Mungkin sebab hidung saya x mancung (kemek sgt hehe), saya rendah (150cm jer sob sob) and mulut saya x lah terukir cantik and merah delima hehe bukan x bersyukur, saya bersyukur dikurniakan tubuh badan yang sempurna cume saya rase tu kekurangan saya jadi saya kene la nikmati kurniaan tuhan kat orang lain hehe

Jadi bahagian mane yang ade suke tgk? Mungkin ade yang suke kaki, bahagian belakang badan, rambut and macam² lagila hehe sampaikan dulu ade kawan saya suke sgt tgk butts lelaki hahaha

Mungkin sesetengah orang rase menilai seseorang dari rupa paras, fizikal adalah tidak wajar tetapi sebenarnye sebagai hamba di muka bumi, itu adalah lumrah. Tidak perlu hairan sangat hehe

Kongsikanlah bersama saya bahagian mane yang anda suke lihat =)

p/s: suke sangat hidung FT Island’s leader, Choi JongHoon. Memang cantik sngat! Hmm *dying* keke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: