Kepulangan


image

image

image

♬Terbayang senyuman di wajah yang sunyi, anak ku pergi mencurahkan bakti.. Pulanglah di hari raya ♬

Hehe ingat x lagu nie? Kepulangan dari Ahmad Jais kot hehe. Saya x ingat sangat pun lirik nie. Tu men tulis jer nie keke

Oh yer. Nape tibe² saya cite pasal lagu nie ek? Sebab nye pasal gambar² nie la hehe. Kelakar tol tgk gmbr kucing kesayangan hamba nie. Memang nmpk sgt macam die tengah tunggu seseorang (mungkin adik saya kot hehe). Ngan mata bersinar² macam sedih jer mata die hehe. Comel sangat and gembira tgk keletah kucing nie hehe

Bagi saya yang sangat suke dengan kucing, kadang² keletah mereka niela yang bole wat kite hepy. Gelagat mereka nie x kering gusi kalo kite perhatikan setiap hari walaupun saya nie bukanla yang jenis jaga kucing betul² macam mandikan, sikatkan, bwak g klinik hehe

Orang cakap kalo menjaga binatang peliharaan nie macam melatih kite menjaga anak sendiri tapi x tawla kan hehe. Tapi bagi saya same jer. Tgk macam mne kite gak. Kalo da sayang, macam² kite watkan tuk bahagiakan mereka

Rase mcam da meleret² lak entri nie hehe sampai da xde bende tulis. Semoga hari² anda sentiasa ceria disamping orang tersayang. Amin =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: