Jemput² Durian


image

Hmm arini mak dengan rajinnye buat jemput² aka cucur durian. Hehe kalo tgk gambar yang di sertakan skali nie, memang sebijik sejebon cucur pisang cume perisa dah ditukar ke durian sebab durian tu da banyak sangat sampai xde org nak makan, so disebabkan x nk membazir, mak pun g la wat jemput² nie hehe

Memang sedap. Tuk sape² yang meminati or die-hard-fan durian cam saya nie, kompem akan telan beberapa ketul hehe

Nak buat nie senang je pun. Ala, bahan² dan cara nak buat sama ngan cucur pisang yang bezanye cume pisang digantikan dengan durian hehe. Mak cakap kalo nak ag sedap tambah ngan kelapa parut tapi xpenahla pulak ma buaat. Die penah makan kt kantin jer hehe

Sape² yang terliuq tengok gmbr nie, bolela cube ek hehe

P/s: gambar nie amek time belom buka, so x berkesempatan nak amek gambar bahagian dalam. Takut meleleh air liur gue keke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah 😅 but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❤️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❤️😍 1 day ago
%d bloggers like this: