K-songs recommendation Part 6


 

Wassup readers! hehe

Da lme saye x tulis blog kn. So faham2 la, kalo tulis blog nie, mesti sal kpop jer hehe

Nie die senarai recommendation for last week.

Enjoyy~~~~~

 

1) 4MEN – Vision of Love

another nice and sad song from 4MEN tapi nape banyak part Yong Jae jer. Part Won Joo x byk pun. Haishh pelakon laki tu dari drama pe ek? Brilliant Legacy ke? hmmmm

 

2) Super Junior – Mr Simple

x banyak nak komen sal video nie. I love the song, dance and everything especially Kyuhyun haha addicting as usual. And renjis2 nye part, keep doing it bila basuh tgn haha will share their performance later =) ^^ bwara Mr Simple, simple geudaeneon geudaeneon geudaero moetjyeo~~~~~ hehe

 

3) Twi-Light – Without You

new male group from Korea. Yg x pahamnye napela nak wat title tu sama ngan group BoM (another new group gak, refer to my previous post). Huhu but different melody la. This one more catchy. Nice song tapi muka nye kureng nice haha jahatnye saya.

 

4) Blady – Crazy Day

new female group! huhu lagu nie best tapi mv jer kureng. Kalo dengar part awal2 tu, mcm ada lagu Rainbow – To Me.. part verse.. bukan rap. From my point of view la huhu ape2 pun harap2 group2 bru nie leh survive dlm korean entertainments nie hehe

 

5) Sunny Hill – Pray

Why this group always came up with creepy MV?? ahhhhh x dapat nak hayati lyric sebab takut sangat plus sgt sedih huhu sian kat laki tu. And yeah, like others comment, x taw pe relationship laki tu but maybe bahan kajian kot hehe lagu memg best. Melodrama gitu

 

6) Deffconn feat Minah – The Way Rappers Break Up

Best kn lagu nie? Mule2 x nak dengar sebab x kenal pun Deffconn tu sape. Nie pun baru 1st time dengar and suka la plak hehe x dapat nak komen panjang, so kite layan jela ek hehe

 

7) 4minute – Freestyle

hmm nak komen ape ek sal lagu nie? hmm sebab bg saya, xdela best mana compared to Mirror Mirror, Heart to Heart or Bubble Pop from HyunA.. tp manela taw ade org suke. N mv pun mcm……. hehe

 

8 ) Huh Gak – Don’t Forget Me

sob sob forget me not T_T huhu sebenarnya 1st time dgr lagu nie, bukan tertarik ngan lagu nie tp pelakon perempuan tu. Teringat lakonan die dlm Pasta hehe tapi not bad kan lagu nie, N saya x sangka sore Huh Gak nie sesedap nie hehe sebab Huh Gak nie x ensem sgt haha xpe.. akan layan die dlm Immortal Song 2 sehabis baik hehe

 

credit: http://lovekpopsubs.wordpress.com

 

So macam mana? Best x lagu2 yg saya recommend nie? hehe keep supporting my blog. ILY guys!

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh (@NuMi3a)
    Aug 10, 2011 @ 01:41:01

    yeah,.gonna check them out 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • forever feeling guilty dekat husband sebab tak nak pindah 😅 but what can i do? i don't wanna leave Malacca yet 2 hours ago
  • bila husband dah pandai mengusik 😏 sakan ye dia 6 hours ago
  • somehow this article reminds me of husband ❤️ https://t.co/wn1wlTxBB1 1 day ago
  • sooyoon paling handsome dalam squad dia 😍 1 day ago
  • and sooyoon looks super cute dekat ig soohwan! 😍❤️😍 1 day ago
%d bloggers like this: