MR SIMPLE ^^


 

Super Junior baru jer released kn new album titled MR SIMPLE. Bukan nak promote group nie sebab saya suke group nie but i think, their new songs are nice. so jom kite layan~~~~

 

1) Mr Simple

 

2) Opera

 

3) Be My Girl

 

4) Walking

 

5) Storm

 

6) Good Friends

 

7) Feels Good

 

8) Memories

 

9) Sunflower

 

10) White Christmas

 

11) Y

 

12) My Love, My Kiss, My Heart

 

Ada satu ag lagu.. Perfection Korean Version but since bukan lagu baru, so x post kat sini hehe

 

all video credits to http://lovekpopsubs.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: