3 suara


 

yeah..now come to the part where the artists are the same but with different songs heheeeee rasenye kalau tengok tajuk pun mesti da taw da sape hehe of course la —>

Jaclyn Victor, Shila Amzah & Ning Baizura = 3 suara

Jom kita layan kedua-dua lagu mereka..macam biasalah,,satu catchy..satu ag sedih2 sket heeeeee

credit: theunitclub @ YT

credit: MrFirdausanuar @ YT

taknak komen banyak2..yang pasti gabungan nie memang mantop!!! hehehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • dari isu aliff aziz sampai joy revfa ni aku rasa tak payahla habiskan masa ambil tahu sangat šŸ’šŸ» talk to the hands please! 28 minutes ago
  • tm service maintenance, i can't use wifi tonight šŸ˜” 39 minutes ago
  • game point aaa stress 59 minutes ago
  • benci la kalau point neck to neck ni 59 minutes ago
  • but the price quite šŸ˜ expensive huhu as expected la YG 1 hour ago
%d bloggers like this: