One in a Million


kalau tadi berkisar pasal lagu yang mempunyai rentak dan melodi sama tetapi berlainan tajuk, kali nie post saya berkisar tentang tajuk lagu yg sama tetapi berlainan melodi..lagu tersebut ialah……….. jeng jeng jeng hehehehe

 

1) by Bosson

credit: RandomnessRedHead @ YT

 

2) by Ne-Yo

credit: NeYoVEVO @ YT

 

—> saya rasa yang nie pun sama..satu version yang catchy but move your hearts and another one is version yg melodrama sket huuuuuu

 

Kenapa tetibe saya nak cite sal lagu One in a Million nie? sebab tiap hari duk dengar ringtone Fasha Sandha kat dalam Dewa Cinta.. tu yang dapat ilham nak tulis sal post nie hehe i bet everyone likes both songs hehe

Dulu saya ingat saya sorang jer suka lagu Bosson nie sebab cam jarang dengar kat radio (samaada saya yang lambat taw atau orang len yang  x tahu hehe).. slalu saya dengar lagu nie kat Music FM hehe bila masuk university, tetbe taw roomate saya pun suke lagu nie..i’m so happy at that time cos finally i can talk about this song with someone else heeee

So saya harap anda pun suka lagu nie hehe ~~enjoyyyyyyyy

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: