Ku Merindu vs Ku Menunggu


 

rasenye mesti ramai yang taw pasal dua2 lagu nie kn..1st time saya dengar lagu ku menunggu nie bile kawan saya, Amiza (nak promote nama nie keke) bgtaw Rossa yang nyanyi lagu nie..die cakap sama ada lagu nie plagiarize atau Rossa memg cover balik lagu nie but with different version and lyrics hehe yang tu saya xleh nk komen sebab saya pun xtaw..x nkla buat crite la pulak kn..ape2 pun dua2 version nie best..

 

credit: syedfadhley @ YT

—> version nie lebih catchy..ella memang rock!! laki nie lak not bad kn?? sebagai seorang yang kite xkenal time zaman lagu nie kua, sekurang2nye die berikan yg terbaik lebih2 lagi nk berduet ngan Ratu Rock kite..huuuuuu so enjoy~~~~

 

credit: ferrarieKita @ YT

—> yg nie lak sweet sgt..dengan suara Rossa yang manje2, plus music die yg ala2 acapella, sape yg xsuke dengar kn hehe

 

^^ klaka pulak bace komen2 kt youtube tu pasal dua2 lagu nie ^^

 

Advertisements

3 Comments (+add yours?)

  1. Nurul Amiza Salleh
    Jul 16, 2011 @ 00:21:36

    wahaha,.promote yer,.rajin x aku komen??haha,.ni,.yang aku tau samada shah/ayh die komposer kan? pas2 dgr cter,.dorg jual lagu tu kt rossa,.
    p ntah la.mane2 la,.xkesah,.ak pon suke due2 ver,.keke

    Reply

  2. Nurul Amiza Salleh
    Jul 26, 2011 @ 00:48:20

    xsure la btoi ke x,.kakak aku yang ckp,.hihi,.bertambah kayo lah dorg,.
    haha.,erk,kite wat lagu??? instrumen pe yg kite pandai ek?? hahhahaha,.not pon ak xto,.keke

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • dari isu aliff aziz sampai joy revfa ni aku rasa tak payahla habiskan masa ambil tahu sangat 💁🏻 talk to the hands please! 28 minutes ago
  • tm service maintenance, i can't use wifi tonight 😔 39 minutes ago
  • game point aaa stress 1 hour ago
  • benci la kalau point neck to neck ni 1 hour ago
  • but the price quite 😏 expensive huhu as expected la YG 1 hour ago
%d bloggers like this: