Orang kata


image

Orang yg dah berpengalaman kata kalau nak buat blog nie, tulis apa yang kita minat. Hmmm tapi masalahnya banyak sangatla plak yang saya minat hehe xpela..saya tulis jela apa yang saya rasakan patut hehe tapi mintak maap banyak2 la kalau banyak sangat sal korea kan hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • kalau dilayan sangat, memang x jadi kerja la πŸ’ͺ🏻 10 hours ago
  • late night stomach ache πŸ˜– 5 days ago
  • bila angin kus-kus tu datang ya ampun katil memanggil-manggil je 5 days ago
  • ya ampun dia punya sejuk sampai selesema dah aku. macam nak demam & ngantuk gak. cepatlah kul 5 😒 6 days ago
  • jangan minum bergogi je banyak ye 😜 1 week ago
%d bloggers like this: