Blog’s Introduction part 3 – love.laugh.live


here i come.. introduction part 3

why i choose love.laugh.live —> hehe again.. i steal from someone kkkkkkk

saya curi dari tajuk lagu Megan Lee -Love Laugh Live

sedap sgt lagu nie and memang bagi inspiration kat sesape yg nga depress, tension or hopeless.

LOVE

Love is universal. X semestinya cinta kat kekasih je kn.. cinta kat Tuhan yg satu, kt mak ayah, adik-beradik, haiwan peliharaan. Mungkin dengan ada nye blog nie, saya dapat menunjukkan apa yg saya cinta. X kenal maka x cinta kan. Saya berharap dengan adanye blog nie, saya dapat menyebarkan makna cinta itu sendiri.Enuff wit cinta. Bila cakap sal love jer, mesti nak jiwang, romantik hmmmmmmm

LAUGH

Kita mesti penah dengar lirik lagu or quote yg cakap ketawa tu penawar duka. Tapi jgn ketawa banyak lak. Nanti nanges lak jadinye hehe Ketawalah berpada-pada yer. Walaupun kadang2 kita ketawa sekadar untuk nak sedapkan hati org contohnya macam tengok Maharaja Lawak. Kadang2 bkan lawak sgt pun lawaknye tapi kite gelak gak sebab kite tgk org len gelak keke Betulkn? hehe Selagi kita mampu ketawa n membahagiakan org lain, selagi tu kite kene terus ketawa. Tapi jgn ketawa bile org ngah sedih lak. Ada yg makan kasut nti hehehe ^^

LIVE

Dengan adenye love n laugh, kite dptla live kn? Hiduplah secara bersederhana n selagi mampu, kite same2 la membahagiakan kehidupn org len.

Di sini saya sertakan music video daripada Megan Lee. ~~enjoy!!!

 


Credit: cutiepiemeg918 @ YT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: