Blog’s Introduction part 2 – ezu2day


Kenapa saya memilih tajuk “ezu2day” ??

The reason is saya xde idea nk tulis tajuk ape hehe.. Kalo dengar skali, mesti anda ckp mcm penah dengar.. mestila sebab saya curik dari me2day keke

Saya memilih ezu2day dengan harapan apa yg saya kongsikn di blog ini adalah apa yg saya rasai pada hari itu. Dan dengan harapan pembaca blog ini tahu apa yang sy buat pd hari tersebut ataupun mengetahui perasaan, emosi, keadaan yg sy hadapi. Dan dengan harapan apa yg saya lalui akan menjadi tauladan atau pengajaran pada pembaca blog ini. Ezu2day juga akan bermaksud saya ingin berkongsi minat saya pada pembaca pada saat saya menulis entri tersebut. Jadi, anda ingin tahu minat atau hobbies saya??

Stay tuned dan harapnya anda tidak jemu dengan blog saya ini.

Amin!  ^^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

what we have in 365 days

tweet2day

  • eleh nampak sangat Na PD sayang Chokyu kan! twitter.com/allkpop/status… 1 hour ago
  • bila nak catch up Reunited World ni? 😭 minggu lepas punya episod tak tengok lagi 11 hours ago
  • especially the climax scene lol 😂 kalau terbagi tu i'm really sorry haha but usually trying to promote the drama as well hihi 11 hours ago
  • always prevent myself not to give spoilers when i tweet about drama i watched but sometimes it slips out lol 😂 but trying my best not to 11 hours ago
  • luckily School 2017 ends before i go to JB yeah! kalau x lagi mereput la kena tunggu 11 hours ago
%d bloggers like this: